17:21 | Author: alin
Casa finalizata la rosu in 2010, durata de executie 3 luni.Vedere de ansamblu.






You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

1 comentarii:

On mai 17, 2011 11:00 a.m. , alin spunea...

Pentru cei care lucreaza in domeniul constructiilor, este un site foarte util www.e-santiere.ro unde se introduc in fiecare zi noi santiere si lucrari din toata tara.

Acolo veti gasi de la case private in constructie, pana la santiere mari industriale. Deci daca va ocupati cu constructii, instalatii , finisaje sau sunteti furnizor de diferite materiale de constructii, intrati pe site-ul www.e-santiere.ro si va puteti gasi clienti care sunt interesati de astfel de servicii .

Cel mai interesant este ca va puteti selecta tipul de santiere care va intereseaza si zona in care puteti face lucrari sau puteti furniza materiale. La fiecare santier in lucru sau la care urmeaza sa demareze lucrarile, aveti trecuta adresa si datele de contact direct de la beneficiar, proiectant sau cel care executa lucrarea, deci nu trebuie sa sunati pe la secretariatul firmelor si sa vorbiti cu secretare, ii sunati direct pe cei care au putere de decizie si le faceti oferte.

Site-ul este foarte util atat pentru firmele mici care pot gasi lucrari in zonele in care activeaza cat si pentru firmele mari care vor putea afla foarte usor de lucrari din toata tara. Pe langa asta, la fiecare santier este o sectiune unde se specifica si ce fel de oferte se asteapta, stadiul lucrarilor si detalii despre constructie.

Oricum nu trebuie sa stati in fiecare zi cu ochii pe site pentru ca, dupa ce va abonati la newsletter, primiti in fiecare zi pe e-mail o alerta in care sunt trecute santierele si proiectele introduse in ziua respectiva