23:21 | Author: alin
Materiale necesare pentru amenajarea mansardei:

Pentru pereti si tavane:







-Polistiren expandat de 10 cm
-Vata minerala
-Folie
-Profile UW SI CW
-Suruburi autoforante si autofiletante, bride de prindere, dibluri
-Rigips de 12,5 si 9,5cm,
-Chit de rosturi si banda de imbinare
-Glet CT126 SI CT127


Pentru pardoseala:

-Polistiren extrudat de 10
-Plasa sudata  de 6mm
-Nisip si ciment

Intre grinzile de lemn ale acoperisului s-a introdus polistiren expandat de 10, peste care s-a aplicat un strat de vata minerala de 10cm, urmata de folie. S-a trecut la executarea structurii metalice pentru tavane si pereti, cu profile cw si uw, placarea cu placi de rigips, tavan 9,5 si pereti 12,5mm, Dupa la imbinari s-a aplicat banda de imbinare acoperita ulteriori cu chit de rostuire.Gletuire cu  glet CT126 pentru primul strat de umplere si CT127 pentru stratul de finisare. La sfarsit intreaga suprafata a fost pregatita pentru urmatoarea faza , zugraveala.


























You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 comentarii:

On decembrie 28, 2011 9:25 p.m. , Vanessa spunea...

Arata foarte bine la final, cam la ce costuri se ridica o astfel de amenajare si cati oameni sunt nevoiti sa lucreze?

 
On decembrie 29, 2011 7:36 p.m. , alin spunea...

nu va pot spune nici costul nici despre cati oameni, nu stiu daca aveti structura deja facuta sau nu, asta conteaza cand se face calculul la pret si nu stiu cat de repede doriti sa fie gata lucrarea, completati cu cat mai multe date cererea dumneavoastra si o sa va raspund cat mai concis.va multumesc si o seara placuta

 
On august 23, 2012 2:35 p.m. , Fabrica spunea...

Mansardarea castiga teren in constructii. Arata foarte bine si da sentimentul ca parca am fi mereu in concediu! Arata excelent in pozele dumneavoastra.